Als je last hebt van puistjes dan wil je weten wat de behandelmethoden kunnen zijn. Je zou dan om te beginnen moeten denken aan het schoonmaken van je  gezicht, dit kan op verschillende manieren. Je kunt iedere dag gewoon met water gaan spoelen, maar je kunt ook een crème gaan gebruiken die de huid een stuk soepeler maakt en dus ook beter schoon kan maken. Ook stomen kan helpen als je van de puistjes af wilt komen, de huid wordt ook op deze manier schoongemaakt.

 

Maar je kunt ook eens denken aan tandpasta op puist. Er wordt vaak gezegd dat de tandpasta op puist er voor gaat zorgen dat de huid uit gaat drogen. Er zijn mensen die ook zeggen dat het een fabeltje is, maar je kunt het maar beter zelf gaan proberen om te kijken of dat tandpasta op puist bij jou wel helpt. De kans is namelijk groot dat de puist snel uit gaat drogen en dan ben je weer van dat bultje af. Je wilt namelijk de puisten snel weg hebben omdat je niet wilt dat anderen het aan je kunnen zien, daarom kun je nu zelf gaan handelen en wie weet heeft het wel snel resultaat!
 

Werkt tandpasta op puist echt?

Het is per persoon verschillend of dat tandpasta op puist helpt. Maar je kunt het altijd eens gaan proberen, mocht de ene tandpasta niet werken dan kun je altijd een andere tandpasta op puist proberen. Maar het is wel belangrijk dat je niet de hele dag rondloopt met tandpasta op puist, je kunt het maar beter op een moment gaan doen waarop je niet bij andere mensen in de buurt bent anders kan dat een gek gezicht geven. Het is daarom goed dat je nu zelf gaat ontdekken wat tandpasta op puist met jouw huid gaat doen, als het nu goed werkt dan kun jij er voor gaan zorgen dat je huid weer gaat stralen en zeker weten dat je daar een goed gevoel aan over gaat houden!

 

puist

 

Wanneer doe je tandpasta op puist?

De vraag wanneer je de tandpasta op puist kunt doen is eenvoudig te beantwoorden, of je doet het voordat je gaat slagen of je smeert het er op als je bijvoorbeeld een paar uur alleen thuis bent of wanneer je huiswerk gaat maken bijvoorbeeld. Dan word je enige tijd niet gestoord en kan de tandpasta op puist even in je huid trekken en krijgt het de kans om zijn werk te doen. Het is wel belangrijk dat je voordat je weggaat de tandpasta op puist er weer af gaat halen, anders oogt dat natuurlijk een beetje vreemd als je tandpasta op je huid laat zitten. Zorg er daarom voor dat je de tandpasta op puist gaat gebruiken op een moment dat het mogelijk is. Je kunt het ook een paar keer per dag toepassen, maar zorg er ook voor dat de huid daarna even vrij is van de tandpasta zodat het ook gewoon frisse lucht kan krijgen. Daarom moet je niet naar buiten gaan met tandpasta op puist, dan is het juist tijd dat de huid wat zuurstof krijgt en ook dat helpt weer om de huid te laten genezen! Probeer nu zelf uit wat de tandpasta op puist met je huid gaat doen en wie weet ben je zo wel extra snel van de puisten af!